Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Poliția anunță că deja a reținut 55 de protestatari

© Sputnik / Rodion ProcaPoliția anunță că deja a reținut 55 de protestatari
Poliția anunță că deja a reținut 55 de protestatari  - Sputnik Moldova, 1920, 13.11.2022
Abonare
Poliția Republicii Moldova anunță că până în acest moment, la sediile Poliției din capitală, acolo unde se desfășoară protestul antiguvernamental, au fost escortate 55 de persoane, din rândul protestatarilor, cu comportament suspect.
CHIȘINĂU, 13 nov - Sputnik. Oamenii legii susțin că aproximativ jumătate dintre aceștia ar fi minori fără persoane care să-i însoțească.
Tot cu referire la desfășurarea protestelor de astăzi, Poliția anunță că pe la ora 12:30, pe șoseaua Chișinău-Bălți, a luat foc un autocar cu 49 de pasageri. Potrivit oamenilor legii, autocarul se deplasa din municipiul Bălți spre municipiul Chișinău și transporta protestatari la întrunirea de amploare de astăzi.
De asemenea, tot în jurul orei 12:46, pe strada Petru Rareș din Capitală, s-a produs un accident rutier, care ar fi fost provocat de un autocar care a adus oameni să protesteze în Capitală.
“Un autocar care transporta în jur de 30 de persoane la întrunire, efectuând manevra de întoarcere, a lovit o mașină de marca Volvo, care era parcată. În urma accidentului, persoane traumatizate nu au fost înregistrate, iar mijloacele de transport au fost deteriorate”, mai anunță Poliția.
Fluxul de știri
0