Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Țîrdea: "Protestele se vor intensifica. Oamenii sunt disperați"

"Protestele se vor intensifica, Oamenii sunt disperați"
Abonare
Bogdan Țîrdea: "Puterea, în loc să comunice, să meargă la Moscova pentru a ne asigura cu gaze la prețuri bune, să discută și cu Tiraspolul pentru a avea un contract mai bun la energie electrică, suprimă protestele".
Deputatul PSRM Bogdna Țîrdea, într-un interviu exclusiv pentru Agenția Sputnik Moldova, a comentat protestele socialiștilor de săptămâna trecută, dar și ale altor forțe politice de opoziție.
“Protestele se vor intensifica, inclusiv ca număr de participanți la asemenea acțiuni. Motivul e simplu. După scumpirea gazelor, se va scumpi și energia electrică de cel puțin 5 ori. Vedem că și apa potabilă se scumpește de două ori. Oamenii sunt în culmea disperării”, a spus deputatul socialist.
Deputatul susține că actuala guvernare nu întreprinde absolut nimic pentru diminuarea impactului crizei energetice și economice.
"Puterea, în loc să comunice, să meargă la Moscova pentru a ne asigura cu gaze la prețuri bune, să discută și cu Tiraspolul pentru a avea un contract mai bun la energie electrică, ea suprimă cu multă cruzime protestele”, a declarat Țîrdea.
Fluxul de știri
0