Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Fost deputat: "Oamenii protestează nu pentru bani, ci din sărăcie"

"Oamenii protestează nu pentru bani ci din sărăcie"
Abonare
Nicolae Pascaru: "Guvernanții ne-au promis valori democratice. Am ajuns să nu putem protesta".
Politologul și fostul deputat PSRM, Nicolae Pascaru, este de părere că protestele din centrul Capitalei nu reprezintă opinia unui singur partid politic, ci a întregii societăți. Inflația și creșterea prețurilor a sărăcit populația.

“Oamenii nu protestează pentru bani, ci din sărăcie. Avem o inflație uriașă, iar prețurile nu se opresc să crească. Nemulțumirea este mare inclusiv în rândul cetățenilor care au votat pentru PAS. Au promis valori democratice, dar sunt stopați să protesteze. Dacă mâine ar avea loc alegeri cu siguranță voturile vor merge spre alte echipe”, a scris Pascaru.

Pascaru este de părere că Maia Sandu și executivul i-au decizii care să placă occidentului și pentru ei nu mai contează interesul cetățeanului.
“Aruncă vina pe situația din regiune, iar pentru a place occidentalilor se i-au decizii contrar intereselor cetățenilor. Este o trădare. Lumea va ieși și mai mult în stradă”, a mai spus fostul deputat.
Fluxul de știri
0