Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

"În câteva luni numărul de oameni nemulțumiți va crește considerabil"

"În câteva luni numărul de oameni nemulțumiți vor crește considerabil"
Abonare
Dumitru Roibu: "Maia Sandu nu acceptă o altă opinie. Manieră de a le închide tuturor gura va conduce la un final tragic".
Politologul Dumitru Roibu a oferit un comentariu pentru Agenția Sputnik cu referire la maniera forțelor de ordine de a împiedica protestatarii de a ajunge în PMAN duminca trecută.
“În următoarele luni numărul cetățenilor nemulțumiți va crește și mai mult. Am avut o lună octombrie caldă. Când vom intra în iarnă vom simți diferența de cost la utilități. Nu o spun doar eu, dar și cei din apropierea Maiei Sandu. Președintele nu acceptă o altă opinie. Această manieră de a le închide la toți gura va conduce la un final tragic”.
Potrivit lui Roibu, actuala guvernare întreprinde represiuni la adresa oponenților politici și cetățenilor nemulțumiți de actuala criză economică și energetică.
"Actuala conducere nu este capabilă de a găsi o soluție economică pentru a depăși criza energetică. Unica posibilitatea de a stopa valul de nemulțumire este forța. Trebuie să mai avem răbdare câteva luni până când această masă de oameni va fi și mai mare", a declarat Roibu.
Fluxul de știri
0