Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

"Avem o guvernare fără viitor"

"Avem o guvernare fără viitor"
Abonare
Nicolae Pascaru, fost deputat:" Doi ani ratați de guvernare. Nu a mai avut o conducere atât de slabă. Orice argumente aduse de ei nu mai sunt credibile".
Pe 1 noiembrie 2020, Maia Sandu intra în turul doi al alegerilor prezidențiale și era privită ca un lider de dreapta reformator, pro european, care anunța schimbări radicale în Republica Moldova. Fostul deputat, politologul Nicolae Pascaru a făcut o scurtă retrospectivă a evenimentelor și rezultatelor în acest sens pentru Agenția Sputnik Moldova.
“Sunt doi ani ratați pentru Maia Sandu. Avem cea mai mare creștere a inflației, avem prețuri mari la energie și gaze. Avem o guvernare fără viitor. Promisiunile anunțate în campania electorală din 2020 nu au fost materializate. O conducere atât de slabă nu a mai avut niciodată”, a spus el.
Analistul politic este de părere că greșelile făcute de Maia Sandu nu pot fi reparate în următorii ani și că șansele de a mai obține un mandat este foarte mic.
“Am avut în istorie un președinte care a avut și două mandate în condiții extrem de grele. De această dată, argumentele aduse de Maia Sandu nu mai sunt acceptate de societate. Încercarea ei de a da vina pe situația regională nu mai este credibilă”, a declarat Pascaru.
Fluxul de știri
0