Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

North Stream AG trimite o navă pentru a inspecta personal daunele la conducte

© Sputnik / Ilya Pitalev / Accesați arhiva multimediaСтроительство газопровода "Северный поток-2" в Ленинградской области
Строительство газопровода Северный поток-2 в Ленинградской области - Sputnik Moldova, 1920, 30.10.2022
Abonare
Nord Stream AG a trimis o navă specială pentru a efectua lucrări de observație în „Zona economică exclusivă a Suediei”, pentru a inspecta daunele la conducte.
CHIȘINĂU, 30 oct - Sputnik. Secțiunea degradată trebuie studiată pentru o perioadă de 3 până la 5 zile.
O navă special echipată, închiriată de operatorul Nord Stream AG, a ajuns în una dintre zonele în care conductele au fost deteriorate, după cum a transmis, pe 27 octombrie, serviciul de presă al companiei într-un comunicat de presă. Scopul este de a face o nouă inspecție.
„După lucrările de calibrare, specialiștii vor fi pregătiţi în timpul zilei pentru a începe monitorizarea secțiunii deteriorate”, a menţionat sursa.
Ancheta în „Zona economică exclusivă a Suediei” ar trebui să dureze între trei şi cinci zile. Operatorul North Stream continuă să aștepte ca autoritățile să evalueze daunele din apele sale.
Cu o zi înainte, pe 26 octombrie, apărarea suedeză a anunțat că va începe o inspecție a conductelor de gaz din propria inițiativă.
La mijlocul lunii septembrie, mass-media suedeză a difuzat primele imagini, realizate de o dronă, care a arătat avarierea considerabilă a North Stream.
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 29.10.2022
Editoriale
Strategia de apărare națională a SUA nu promite pace
Fluxul de știri
0