Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Vom avea sau nu gaz în luna noiembrie ?

Vom avea sau nu gaz în luna noiembrie ?
Abonare
Vadim Ceban, președintele Consiliului de Administrație al „Moldovagaz :”Admitem trei scenarii pentru luna noiembrie: primul când gazul este sistat în totalitate”
Vadim Ceban, președintele Consiliului de Administrație al „Moldovagaz, a declarat pentru Agenția Sputnik Moldova că în următoarele zile vom afla care va fi scenariul cu privire la importul de gaze naturale în luna noiembrie
"Admitem trei scenarii. Primul: Gazul este sistat în totalitate. A doua variantă ar fi să avem același volum de gaz ca și în luna octombrie, 5,7 milioane cubi pe zi. A treia variantă ar fi să avem acoperire integrală de gaze naturale. Care va fi scenariul aplicat îl vom afla în următoarele zile"
Șeful S.A. Moldovagaz a făcut referire și la zvonurile precum că compania pe care o administrează nu va fi capabilă să returneze banii împrumutați de Energocom .
"Noi planificăm să returnăm împrumutul iar sursele vor fi reflectate în tarif. Nu avem nici-o rea credință din partea noastră. Am văzut diferite comentarii de presă că ar putea prelua anumite active din acest motiv. În opinia noastră în lunile ianuarie, februarie, maxim luna martie, vom avea sursele necesare pentru a întoarce împrumutul către Energocom".
Fluxul de știri
0