Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Este necesară o nouă structură a ONU și a Consiliului de Securitate al ONU

© Russian Foreign Ministry / Accesați arhiva multimediaSesiunea plenară a ONU
Sesiunea plenară a ONU - Sputnik Moldova, 1920, 27.10.2022
Abonare
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a propus să se discute despre modificarea structurii ONU și a Consiliului de Securitate al ONU.
CHIȘINĂU, 27 oct - Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a propus să ia în considerare schimbarea structurii Națiunilor Unite (ONU) și a Consiliului de Securitate al ONU: acestea ar trebui să reflecte diversitatea lumii.
„În acest sens, poate merită să ne gândim la faptul că structura Națiunilor Unite, inclusiv a Consiliului de Securitate al acestuia, să reflecte într-o mai mare măsură diversitatea regiunilor lumii, deoarece mult mai mult va depinde de Asia, Africa, America Latină în lumea de mâine decât aceasta este considerată azi și o astfel de creștere a influenței lor este cu siguranță pozitivă”, a spus Putin la sesiunea plenară a Clubului Internațional de Discuții „Valdai.
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, participă joi, 27 octombrie, la ședința plenară a Clubului Internațional de Discuții Valdai.
În mod tradițional, șeful statului se întâlnește cu participanții la reuniunile anuale ale Clubului Valdai de la înființarea acestuia.
Întrunirea clubului are loc în perioada 24-27 octombrie la Moscova. Tema acesteia este „Lumea după hegemonie: echitate și securitate pentru toți”.
Fluxul de știri
0