Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

O nouă formă de protesta: corturi aruncate în oamenii legii

© Sputnik / Rodion ProcaВ знак протеста жители палаточного городка у Генпрокуратуры завалили полицию палатками
В знак протеста жители палаточного городка у Генпрокуратуры завалили полицию палатками - Sputnik Moldova, 1920, 27.10.2022
Abonare
Protestul de astăzi din centrul Capitalei a luat o formă mai puțin obișnuită – protestatarii au aruncat în carabinieri cu propriile corturi, în care ai înnoptau pichetând sediul Procuraturii Generale.
CHIȘINĂU, 27 oct - Sputnik. După ce în dimineața zilei, protestatarii s-au adunat în scuarul Teatrului de Operă și Balet, după care mers și au pichetat Legislativul în momentul în care deputații veneau la serviciu. După ce i-au huiduit pe aleși poporului, protestatarii s-au deplasat în coloană la sediu Procuraturii Generale.
Acolo, în urma unor acțiuni mai puțin clare, la un moment dat, unii dintre protestatari au început să arunce corturile în rândul de carabinieri. Amintim că în respectivele corturi unii protestatarii petrec deja a patra noapte, dat fiind că aceștia pichetează nonstop Procuratura Generală.
Poliția a anunțat că în urma acestei acțiuni a protestatarilor, în fața Procuraturii Generale s-a creat un morman de gunoaie.
Fluxul de știri
0