Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Gavrilița, despre protestele din Capitală: Un element al războiului hibrid împotriva țării

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaGavrilița
Gavrilița - Sputnik Moldova, 1920, 25.10.2022
Abonare
Premierul Natalia Gavrilița a comentat protestele antiguvernamentale din Chișinău.
CHIȘINĂU, 25 oct – Sputnik. – „Un element al războiului hibrid împotriva țării, oamenilor și ordinii constituționale”. Așa a comentat prim-ministrul protestele care sunt organizate în Chișinău de aproape două luni.
Într-un video postat pe rețelele de socializare, premierul Republicii Moldova le spune oamenilor care nu mai suportă sărăcia că ei, cei de la guvernare, așteaptă reforma justiției.
„Înțeleg frustrarea celor care își doresc reforma justiției cât mai repede. Vreau să vă spun că noi ne-o dorim la fel de mult”, spune prim-ministrul.
️Gavrilița susține că protestele antiguvernamentale de duminică sun un „element din războiul hibrid împotriva țării„.
„Dragi cetățeni, ceea ce s-a întâmplat ieri pe străzile Chișinăului nu este un protest. Nu este o exercitare a unui drept civic. Este un element din războiul hibrid împotriva țării, oamenilor și ordinii constituționale”.
Amintim că aceasta este a șaptea săptămână de când în țara noastră au loc proteste împotriva actualei guvernări de la Chișinău. Oamenii cer demisia autorităților centrale și cer prețuri mai mici la facturi, servicii și alimente.
Protestatarii pichetează Președinția   - Sputnik Moldova, 1920, 24.10.2022
Politică
Flash-mob la Președinție: Ședințele Consiliului Suprem de Securitate să fie publice
Fluxul de știri
0