Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Poliția îi documentează pe protestatarii ce au înnoptat în corturi

© Sputnik / Rodion ProcaПалатки протестующих у здания Генпрокуратуры 23.10.2022
Палатки протестующих у здания Генпрокуратуры 23.10.2022 - Sputnik Moldova, 1920, 24.10.2022
Abonare
Dis-de-dimineață Polițiștii au început documentarea oamenilor care și-au petrecut noaptea în corturile instalate în fața Procuraturii Generale.
CHIȘINĂU, 24 oct – Sputnik. Oamenii legii le solicită protestatarilor buletinele, notează datele din acesta, după care le mai fac și câte o poză. Persoanele care se împotrivesc să prezinte actele de identitate sunt somate de oamenii legii s-o facă.
Vom mai nota că tot astăzi Poliția a anunțat că 33 de persoane au fost documentate în timpul protestelor de duminică, 23 octombrie, pentru fumat și consum de alcool în locuri publice, dar și pentru huliganism.
️Potirvit oamenilor legii, toate aceste persoane au participat la protestul organizat de Partidul Șor. Poliția mai precizează că organizatorii au manifestat lipsă de comunicare și conlucrare cu forțele de ordine.
️Pentru faptele admise în cadrul protestului, acțiunile sau inacțiunile organizatorilor în funcție de caracterul și prejudiciul cauzat, aceștia sunt pasibili de răspundere în baza Codului Contravențional sau Penal - anunță autoritățile.
️Poliția pretinde că la protest au participat în jur de 3 500 de persoane, în timp ce organizatorii au dat o cifră de peste 50 de mii de oameni.
Массовый антиправительственный митинг в Кишиневе 23.10.2022 - Sputnik Moldova, 1920, 24.10.2022
Galerie foto
Protestele de duminică din centrul Chișinăului prezentate în imagini
Fluxul de știri
0