Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Nici nu a început protestul că Poliția îi somează pe protestatari

© Sputnik / Rodion ProcaПротест Партии ШОР у Генеральной Прокуратуре Молдовы 21.10.2022
Протест Партии ШОР у Генеральной Прокуратуре Молдовы 21.10.2022 - Sputnik Moldova, 1920, 23.10.2022
Abonare
Protestul de astăzi din centrul Capitalei se anunță unui cu altercații între oamenii care vin să-și manifeste nemulțumirea față de guvernanți și polițiști. Și asta pentru că autoritățile nu vor să-i admită pe protestatari în PMAN.
CHIȘINĂU, 23 oct - Sputnik. Poliția Republicii Moldova îi somează pe organizatorii protestului ce urmează să se desfășoare astăzi, în centrul Capitalei, să nu admită contravenții și infracțiuni în timpul întrunirii și cere să fie respectată ordinea publică
Și asta pentru că protestatarii vor să manifesteze în Piața Marii Adunări Naționale, pe când autoritățile locale au autorizat desfășurarea în acel loc a unui iarmaroc - Târgul produselor agricole. Totodată Primăria Chișinăului a dispus organizarea protestului în scuarul Parlamentului.
În aceste condiții Poliția Republicii Moldova afirmă că protestatarii ar avea intenția de „blocare intenționată a mai multor artere din Capitală atât cu corturi, cât și cu mijloace de transport”.
Fluxul de știri
0