Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Parlamentul se întrunește în ședință pentru “susținerea Belarus Democrat”

© Public Domain / Parlamentul Republicii MoldovaȘedința Legislativului
Ședința Legislativului  - Sputnik Moldova, 1920, 20.10.2022
Abonare
Legislativul se convoacă astăzi în ședință plenară. Ordinea de zi a ședinței a fost aprobată de membrii Biroului Permanent.
CHIȘINĂU, 20 oct - Sputnik. Potrivit unui comunicat de presă, “la propunerea comisiilor parlamentare, pe ordinea de zi au fost incluse proiectul de modificare a Codului serviciilor media audiovizuale al Republicii Moldova și proiectul de hotărâre privind constituirea Grupului parlamentar pentru susținerea Belarus Democrat”.
De asemenea, deputații vor examina, în a doua lectură, mai multe inițiative legislative, printre care proiectul de lege cu privire la cerințele de bază în securitatea radiologică, proiectul pentru modificarea Codului fiscal și proiectul de lege privind declararea utilității publice de interes național a lucrărilor de construcție a apeductului magistral Chișinău–Strășeni–Călărași.
Parlamentarii vor mai dezbate inițiativele legislative prin care se propun modificarea Legii cu privire la întreprinderile mici și mijlocii, a Legii finanțelor publice și responsabilității bugetar-fiscale, precum și a Legii ocrotirii sănătății.
Fluxul de știri
0