Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Fabrica Moskvici urmează să-și înceapă activitatea în decembrie

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaSecția de asamblare al fabricii de automobile „Moskvici”. Московский автомобильный завод "Москвич"
Secția de asamblare al fabricii de automobile „Moskvici”. Московский автомобильный завод Москвич - Sputnik Moldova, 1920, 20.10.2022
Abonare
Primarul Moscovei Sobianin speră că fabrica Moskvici va fi lansată în decembrie.
CHIȘINĂU, 20 oct - Sputnik. Moscova plănuiește să lanseze fabrica de automobile Moskvici în decembrie și să devină în viitor un centru pentru construcția de vehicule electrice, a declarat primarul Moscovei, Serghei Sobianin.
Joi, Sobianin a participat la Forumul Internațional de Export “Made in Russia 2022” (Fabricat în Rusia – n.n.).
Înainte de începerea sesiunii plenare, primarul capitalei ruse, Serghei Sobianin, și prim-ministrul Federației Ruse, Mihail Mișustin, a vizitat standurile forumului, un element central al căruia este standul „Made in Moscow” (Fabricat în Moscova – n.n.).

„Domeniul automobilistic s-a prăbușit în acest an, dar, cu toate acestea, sper că, cu ajutorul Ministerului Industriei, vom lansa din nou uzina Moskvici în decembrie”, a spus Sobianin în raportul său către Mișustin, fiind citat de RIA Novosti.

El a menționat că există dorința ca Moscova să fie centrul construcției de vehicule electrice și pentru aceasta există toate competențele.
Fluxul de știri
0