Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Protest "mut" și la sediul reprezentanței OSCE în Moldova

© Sputnik / Rodion ProcaProtest "mut" și la sediul reprezentanței OSCE în Moldova
Protest mut și la sediul reprezentanței OSCE în Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 19.10.2022
Abonare
Protestatarii s-au deplasat la sediul reprezentanței OSCE în Republica Moldova. Aceștia au protestat „mut”, iar liderii lor au fost primiți să discute cu reprezentanții acestei organizații europene.
CHIȘINĂU, 19 oct - Sputnik. Oamenii care au pichetat “mut” sediul OSCE de la Chișinău sunt nemulțumiți de acțiunile autorităților și de lipsa de reacție a diplomaților europeni cu privire la acțiunile poliției de demontare a corturilor instalate în centrul Capitalei.
Protestatarii purtau în mâini aceleași afișe pe care le-au purtat și la sediu Delegației Uniunii Europene, pe care erau următoarele sloganuri: „Tăcerea vă face complici”, „Tăcerea voastră o transformă pe Maia Sandu într-un monstru”.
Amintim că tot astăzi, înainte de a merge la sediul OSCE, oamenii s-au adunat în fața sediului Delegației Uniunii Europene la Chișinău, unde au protestat „mut” timp de zece minute, față de decizia autorităților de demontare a „Orășelului Schimbării”.
Anterior, astfel de flashmob-uri au fost organizate în fața Ambasadei SUA (https://t.me/mdsputnikmd/15017?single) și, deja astăzi, a Delegației UE.
Fluxul de știri
0