Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

"Maia Sandu îl depășește pe Vlad Plahotniuc..."

"Maia Sandu îl depășește pe Vlad Plohatniuc..."
Abonare
Bogdan Țîrdea: “Maia Sandu nu mai vorbește cum vorbea în campania prezidențială sau parlamentară. Odată venită la putere, ea a ajuns să-l depășească pe Plahotniuc. El nu s-a încumetat să alunge protestatarii din fața Parlamentului”.
Deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Bogdan Țîrdea a făcut mai multe declarații pentru Agenția Sputnik Moldova cu referire la situația economică, socială, inclusiv ce ține de protestele organizate cu regularitate în centrul capitalei. Politicianul este de părere că la moment actuala guvernare a instituit un stat polițienesc în toată splendoarea lui.
"Maia Sandu, în alegerile prezidențiale și parlamentare, îl acuza pe Plahotniuc de uzurparea puterii de stat și alte ilegalități. Iată că Maia Sandu l-a depășit pe Plahotniuc pentru că nimeni în întreaga istorie nu a interzis protestele în PMAN. Avem un stat polițienesc în toată "splendoarea" lui".
Țîrdea este convins că proteste în masă pot fi organizate doar cu unirea tuturor forțelor de opoziție și nicidecum altfel.
“Orice protest de anvergură va fi posibil doar cu unirea tuturor forțelor politice. Trebuie format un comitet comun. Până atunci nu avem cum. Mergem și peste asta, vom depăși”, a declarat Bogdan Țîrdea.
Fluxul de știri
0