Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Marina Tauber a fost eliberată din arest la domiciliu

© Sputnik / Rodion ProcaMarina Tauber
Marina Tauber - Sputnik Moldova, 1920, 18.10.2022
Abonare
Instanța a decis și a admis parțial solicitarea procurorilor. Astfel, începând cu data de 18 octombrie, Marina Tauber se eliberează din arest la domiciliu și va fi sub control judiciar 30 de zile.
CHIȘINĂU, 18 oct - Sputnik. Marina Tauber a fost eliberată din arest la domiciliu. Decizia a fost luată astăzi de Curtea de Apel Chișinău. Conform deciziei, măsura va fi valabilă timp de 30 de zile.
După ce a aflat decizia, Tauber a vorbit în fața presei.
"Putem să spunem că avem încă o mică victorie. Instanța a emis decizia privind plasarea mea sub control judiciar. Astfel, doar parțial a admis solicitarea procurorilor.(...) Desigur că este un pas înainte. Noi nu suntem de acord cu nicio măsură cu privativa de libertate, noi continuă să insistăm că trebuie să fie eliberată de orice măsură. Eu vina nu-mi recunosc. Nu sunt vinovată cu nimic, continui în mod normal să lucrez și să trăiesc", a declarat Tauber.
dodon - Sputnik Moldova, 1920, 18.10.2022
Politică
Ședința de judecată în dosarul Energocom a fost amânată pentru a treia oară
Fluxul de știri
0