Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Protestele din Capitală: două coloane se îndreaptă spre PMAN – LIVE

Abonare
Astăzi protestatarii intenționează să-și desfășoare tradiționalul miting duminical în Piața Marii Adunări Naționale.
CHIȘINĂU, 16 oct - Sputnik. Doua coloane masive de protestatari se îndreaptă spre centrul Capitalei. Una a fost formată lângă Banca Națională și se ridică pe strada Bănulescu Bodoni ca să ajungă în Piața Marii Adunări Naționale, unde protestatarii intenționează să-și desfășoare tradiționalul miting duminical.
Altă coloană s-a format în fața Universității de Medicină și se îndreaptă pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt ca să ajungă tot în Piața Marii Adunări Naționale.
Vom menționa că autoritățile, cel mai probabil, în scopul de a zădărnici acțiunea e protest, au anunțat o altă acțiune în Piața Marii Adunări Naționale la ora 14:00, atunci când protestul a fost anunțat pentru 14:30.
Și anume, Poliția Republicii Moldova a anunțat că astăzi va continua Acțiunea Socială ,,Ziua Siguranței”, în Piața Mării Adunări Naționale, începând cu ora 14:00. Poliția i-a invitat pe cetățeni să participe la această acțiune, menționând că “fiecare participant va avea posibilitatea să participe la concursuri, iar câștigării vor primi premii”.
Fluxul de știri
0