Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Poliția obstrucționează accesul protestatarilor în Piața Marii Adunări Naționale

© Sputnik / Rodion ProcaПротест оппозиции перед зданием парламента Молдовы 13.10.2022
Протест оппозиции перед зданием парламента Молдовы 13.10.2022 - Sputnik Moldova, 1920, 16.10.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Forțele de ordine nu le permit protestatarilor, care s-au adunat în fața Parlamentului, în Orășelul Schimbării, să se deplaseze în Piața Marii Adunării Naționale.
CHIȘINĂU, 16 oct - Sputnik. Potrivit corespondenților Sputnik Moldova, oamenii au fost opriți de coloanele de polițiști chiar la intrarea în Piața Marii Adunări Naționale, la intersecția străzii Mitropolit Bănulescu-Bodoni cu bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.
Corespondenții Sputnik Moldova mai menționează că participanții la protest sunt în număr mare, mult mai mare decât în duminica trecută. Sunt atât de mulți încât bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt este plin de oameni în perimetru dintre străzile Mitropolit Bănulescu-Bodoni și Serghei Lazo.
Pentru că nu li se permită să intre în Piață, liderii protestatarilor au anunțat că aceștia vor să meargă spre strada Pușkin, dar nici acolo nu sunt lăsați să meargă.
Fluxul de știri
0