Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mitropolitul Vladimir a fost decorat de către Patriarhul Kiril

© Photo : Mitropolia Chişinăului şi a Întregii MoldoveMitropolitul Vladimir a fost decorat de către Patriarhul Kiril
Mitropolitul Vladimir a fost decorat de către Patriarhul Kiril - Sputnik Moldova, 1920, 14.10.2022
Abonare
Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a fost decorat de către Patriarhul Kiril cu una dintre cele mai înalte distincții ale Patriarhiei Moscovei.
CHIȘINĂU, 14 oct – Sputnik. Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a fost decorat de către Preafericitul Patriarhul Kiril cu una dintre cele mai înalte distincții ale Patriarhiei Moscovei – Ordinul Patriarhal, „Cuviosului Serafim de la Sarov”, gr. I.
Festivitatea de premiere a avut loc pe 13 octombrie, după finalizarea lucrărilor Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Ruse.
„Această deosebită decorație este o apreciere a eforturilor Înaltpreasfinției Sale de consolidare a societății moldovenești în jurul valorilor Ortodoxe, dar și a vrednicei și îndelungatei păstoriri a turmei încredințate spre oblăduire”, se arată în mesaj.
Vlădica Vladimir a mulțumit PF Patriarh Kiril pentru înaltul Ordin și pentru încrederea acordată, declarând că și în continuare, Biserica Ortodoxă din Moldova va merge pe aceiași cale a unității și statorniciei întru credință.
Inaugurarea sărbătorii Hramul Orașului Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 14.10.2022
Societate
Chișinăuienii sărbătoresc astăzi Hramul oraşului: Programul evenimentelor
Fluxul de știri
0