Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

FSB a numit suspecții de organizarea și executarea atacului terorist pe podul Crimeii

© Sputnik / Константин Михальчевский / Accesați arhiva multimediaLinia feroviară a podului Crimeii după atacul terorist
Linia feroviară a podului Crimeii după atacul terorist - Sputnik Moldova, 1920, 12.10.2022
Abonare
Serviciul Feral de Securitate al Rusiei (FSB) și Comisia de Investigații a Rusiei au stabilit cine este organizatorul și cine sunt persoanele implicate în executarea atacului terorist asupra podului Crimeii.
BUCUREȘTI, 12 oct – Sputnik. FSB și Comisia de Investigații au anunțat că a fost identificat organizatorul atacului terorist asupra podului Crimeii. Acesta, potrivit celor două instituții din Rusia, este Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei și conducătorul ei, Kirill Budanov.
Atacul „a fost executat de către agentura acestui serviciu ucrainean”, mai menționează autoritățile ruse. În cadrul operațiunii de investigare a cazului deja sunt reținuți cinci cetățeni ruși, trei cetățeni ucraineni și armeni, potrivit FSB.
De asemenea, FSB a publicat fotografiile suspecților și imagini de la scanerul Roentgen din care se vede cum a fost amplasată bomba, camuflată în rulouri de polietilena.
Fluxul de știri
0