Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Detalii noi de la incendiul depozitului de reciclare a deșeurilor

© Telegram / IGSU al MAI al RMПожар на складе пластиковых отходов в Кишиневе
Пожар на складе пластиковых отходов в Кишиневе - Sputnik Moldova, 1920, 09.10.2022
Abonare
IGSU a oferit detalii despre incendiul din această dimineață din sectorul Ciocana.
CHIȘINĂU, 9 oct - Sputnik. Pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență continuă intervenția la lichidarea incendiului care a izbucnit în această dimineață pe strada Uzinelor 209, sectorul Ciocana din capitală, unde mai multe tone de deșeuri din plastic stocate pentru reciclare au fost cuprinse de flăcări.
La faţa locului activează în continuare 57 de angajați ai IGSU cu 8 autospeciale de intervenție.
"De asemenea, pentru realizarea eficientă a intervenției sunt implicate forțele și mijloacele agentului economic, în gestiunea căruia este poligonul de deșeuri, precum și tehnica și autospecialele implicate în intervenție din cadrul autorităților publice locale: 24 de persoane, 4 autocisterne, 13 autobasculante, 3 excavatoare și 2 buldozere", scrie IGSU.
Pentru asigurarea unui efect garantat, efortul principal este orientat la moment pentru acoperirea întregii suprafețe a deșeurilor cu un strat de sol, fiind acoperite deja circa 50% din cele 3000 m2 a suprafeței afectate.
Această metodă de stingere va izola deșeurile de oxigenul din aer și va stopa procesul de ardere. IGSU continuă monitorizarea și gestionarea situației.
incendiu - Sputnik Moldova, 1920, 09.10.2022
Societate
Incendiu de proporții în Capitală! Arde depozitul de reciclare a deșeurilor din Chișinău
Fluxul de știri
0