Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Tranziția la monedele naționale în CSI va permite consolidarea suveranității – Putin

© POOL / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 07.10.2022
Abonare
Putin: tranziția la monedele naționale în relațiile cu țările CSI va consolida suveranitatea țărilor.
CHIȘINĂU, 7 oct – Sputnik. Tranziția la monedele naționale în relațiile cu țările CSI va permite consolidarea suveranității țărilor și aprofundarea integrării, aceasta nu are nicio legătură cu conjunctura politică, a spus președintele Rusiei, Vladimir Putin.
„Sunt sigur că astfel de tendințe pozitive (creșterea cifrei de afaceri a Federației Ruse cu țările CSI) vor fi dezvoltate printr-o tranziție mai energică la monedele naționale în tranzacțiile reciproce cu țările comunității. De fapt, noi facem asdta pe parcursul mai multor ani și acest lucru nu este legat în nici un fel de vreo conjunctură politică. Aceasta va contribui la consolidarea suveranității financiare a statelor noastre, la dezvoltarea piețelor interne de capital, la aprofundarea integrării economice regionale”, a spus Putin la summitul informal al liderilor țărilor CSI.
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 05.10.2022
Rusia
Putin a promulgat legea privind aderarea a patru regiuni la Federația Rusă
Fluxul de știri
0