Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Relațiile dintre țările CSI se dezvoltă în spiritul parteneriatului

© Sputnik / Alexei Danichev / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин принял участие в неформальной встрече руководителей стран - участниц СНГ
Президент РФ В. Путин принял участие в неформальной встрече руководителей стран - участниц СНГ - Sputnik Moldova, 1920, 07.10.2022
Abonare
Putin: relațiile dintre țările CSI se dezvoltă în spiritul unui parteneriat real
CHIȘINĂU, 7 oct – Sputnik. Relațiile dintre țările CSI se dezvoltă în spiritul unui adevărat parteneriat strategic, a spus președintele Rusiei, Vladimir Putin.
"Vreau să-mi exprim recunoștința pentru că ați acceptat invitația și că ați venit astăzi la Sankt Petersburg. Sunt foarte bucuros să văd aici, în această sală, lideri ai statelor care, în virtutea unui număr mare de circumstanțe, motive istorice, sunt prietenii noștri cei mai apropiați, aliați cu care avem o relație de parteneriat strategic autentic și împreună cu care ne străduim să edificăm o cooperare în spiritul bunei vecinătăți, al beneficiului reciproc și al respectării intereselor celuilalt”, a spus el la summitul informal al CSI.
Putin a subliniat că astfel de întâlniri informale ale liderilor CSI în capitala de nord a Rusiei devin o bună tradiție și fac posibil un schimb de opinii asupra celor mai stringente probleme într-o atmosferă calmă, prietenoasă.
Summitul CSI a avut loc de mai multe ori într-un cadru informal. Ultima întâlnire de acest fel a avut loc în 2021 și tot la Sankt Petersburg. Atunci, Putin și-a invitat colegii în capitala de nord înainte de Anul Nou – pe 28 decembrie.
Fluxul de știri
0