Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu un oficial NATO

© Public Domain / Parlamentul Republicii MoldovaPreședintele Parlamentului a avut o întrevedere cu un oficial NATO
Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu un oficial NATO - Sputnik Moldova, 1920, 01.10.2022
Abonare
Președintele Parlamentului s-a întâlnit cu locțiitorul Asistentului Secretarului General NATO pe afaceri politice și politică de securitate.
CHIȘINĂU, 1 oct – Sputnik. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a discutat ieri despre evoluțiile de securitate din regiune și necesitatea de a spori reziliența Republicii Moldova la riscurile curente cu Javier Colomina, locțiitorul Asistentului Secretarului General NATO pe afaceri politice și politică de securitate.
© Public Domain / Parlamentul Republicii MoldovaPreședintele Parlamentului a avut o întrevedere cu un oficial NATO
Спикер парламента Игорь Гросу и помощник генсека НАТО по политическим вопросам и политике безопасности Хавьер Коломина - Sputnik Moldova, 1920, 01.10.2022
Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu un oficial NATO
Șeful Legislativului a subliniat importanța cooperării în cadrul programelor agreate în Planul Individual de Acțiuni al Parteneriatului Moldova – NATO, în mod special pe reforma militară, securitatea cibernetică și dezinformarea.
„Alianța Nord-Atlantică este un partener de încredere al Republicii Moldova și de-a lungul anilor am realizat multe proiecte în beneficiul cetățenilor de rând”, a menționat Președintele Parlamentului.
În cursul discuțiilor, oficialii au mai vorbit despre statutul de neutralitate al Moldovei în noul context internațional, dar și despre suveranitatea și integritatea teritorială ale țării noastre.
US Marines și trupele române au început exerciții comune de pe coasta Marii Negre - Sputnik Moldova, 1920, 01.10.2022
Internațional
Exerciţii NATO cu muniţie reală în zona Babadag – Tulcea
Fluxul de știri
0