Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kremlinul a anunțat semnarea intrării în componența Rusiei a patru regiuni din Ucraina

© Sputnik / Alexey MaishevKremnin, Moscova
Kremnin, Moscova - Sputnik Moldova, 1920, 29.09.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Vineri, 30 septembrie, la Kremlin va avea loc întâlnirea lui Putin cu cei patru conducători ai regiunilor ucrainene în care au avut loc referendumuri de aderare la Rusia, la eveniment sunt invitați și deputații Dumei de Stat.
BUCUREȘTI, 29 sept – Sputnik. Vineri, 30, septembrie, la ora 15.00 la Kremlin va avea loc întâlnirea lui Vladimir Putin cu cei patru conducători ai regiunilor ucrainene în care au avut loc referendumuri de aderare la Rusia, a anunțat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al liderului rus. La eveniment sunt invitați și deputații Dumei de Stat a Rusiei.
„Mâine, la ora 15:00, în Marele Palat al Kremlinului, în Sala Sf. Gheorghe, va avea loc ceremonia de semnare a acordurilor privind intrarea noilor teritorii în componența Rusiei. Va fi un amplu discurs al președintelui Putin la acest eveniment”, a spus Peskov.
Totodată, Peskov a anunțat că joi, 29 septembrie, Putin va avea o ședință operativă cu membrii Consiliului de Securitate.
Mai multe țări occidentale au anunțat că nu recunosc referendumurile din RPL, RPD, regiunile Herson și Zaporojie. Președintele Ucrainei Vladimir Zelenski a declarat că acceptarea de către Rusia a rezultatelor referendumurilor de aderare a celor patru regiuni va determina Kievul să nu mai negocieze nimic cu Rusia.
Fluxul de știri
0