Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Evreii ruși aduc o contribuție semnificativă la consolidarea înțelegerii, a spus Putin

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 25.09.2022
Abonare
Vladimir Putin a afirmat că evreii ruși au o contribuție semnificativă la consolidarea diversității culturale
CHIȘINĂU, 25 sept - Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin i-a felicitat pe evreii ruși cu sărbătoarea Rosh Hashanah, care marchează începutul unui nou an în calendarul evreiesc, subliniind contribuția acestora la păstrarea diversității culturale și a armoniei interetnice în Federația Rusă.
„Vă felicit din suflet cu ocazia sărbătorii Rosh Hashanah, care marchează începutul unui nou an în calendarul evreiesc”, a spus șeful statului rus într-o telegramă publicată pe site-ul Kremlinului.
Președintele a adăugat că această sărbătoare îi îndreaptă pe credincioși spre scopuri morale înalte, care stau la baza tuturor religiilor lumii - umanism, evlavie, milă și îi inspiră să facă fapte bune.

„Este foarte important ca, rămânând fideli tradițiilor spirituale străvechi, evreii ruși aduc o contribuție semnificativă la păstrarea diversității culturale a țării noastre, la întărirea armoniei interetnice, a principiilor respectului reciproc și toleranței religioase”, a spus Putin, care este citată de RIA Novosti.

El le-a urat evreilor ruși sănătate, pace în suflet și o dispoziție de sărbătoare.
Fluxul de știri
0