Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Șoigu: Ucraina a pierdut mai mult de jumătate din armata sa. Ce pierderi are Rusia

© Photo : Министерство обороны РФ / Accesați arhiva multimediaSerghei Șoigu, ministrul rus al Apărării
Serghei Șoigu, ministrul rus al Apărării - Sputnik Moldova, 1920, 21.09.2022
Abonare
Ministrul rus al Apărării, Șoigu: Ucraina a pierdut deja jumătate din armata sa, iar pierderile Rusiei sunt de 5937 de militari.
BUCUREȘTI, 21 sept – Sputnik. Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a declarat într-un interviu difuzat după anunțarea mobilizării parțiale prin decretul lui Putin că Ucraina a pierdut deja jumătate din armata sa, iar pierderile Rusiei sunt de 5937 de militari.
Potrivit lui Șoigu, pierderile Ucrainei sunt de peste o sută de mii de morți și răniți. El a precizat că numărul militarilor ucraineni morți este de 61207 și de răniți – 49368.
„Nu putem să nu-i menționăm și pe instructori. Nu e vorba pur și simplu despre instructori, ci despre mercenarii care se află în acest mediu și la această oră numărul lor e un pic mai mare de o mie. Unii au plecat, alții au fost uciși, mai mult de 2 mii (de mercenari) au fost uciși”, a spus Șoigu.
Fluxul de știri
0