Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șeful Statului Major al Apărării al României vine la Chișinău: Scopul vizitei

© Photo : Facebook / Ministerul Apărării al Republicii MoldovaPrezentarea șefului Marelui Stat Major, imagine simbol
Prezentarea șefului Marelui Stat Major, imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 20.09.2022
Abonare
Șeful Statului Major al Apărării al României, în vizită oficială la Chișinău.
CHIȘINĂU, 20 sept – Sputnik. Șeful Statului Major al Apărării al României, general Daniel Petrescu, efectuează o vizită oficială în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de Ministerul Apărării printr-un comunicat de presă publicat pe site-ul instituției.
Potrivit ministerului de resort, oficialul român a fost invitat de comandantul Armatei Naționale, general de brigadă Eduard Ohladciuc.
La Chișinău, delegația, condusă de oficialul militar român, are planificate o serie de întrevederi cu ministrul Apărării Anatolie Nosatîi, dar și cu reprezentanți ai subdiviziunilor instituției de apărare.

"Totodată, generalul Petrescu va participa, alături de comandantul Gărzii Naționale a statului Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii, general-maior Marvin T.Hunt, ambasadori și atașați militari, la Ziua Vizitatorilor Distinși din cadrul exercițiului multinațional „Scutul de Foc 2022”.", anunță Armata Națională.

Vizita delegației oficiale române la Chișinău se desfășoară în perioada 21-22 septembrie 2022, în conformitate cu Planul de activitate externă a Ministerului Apărării şi Armatei Naţionale pentru anul 2022.
În Moldova a început exercițiul Scutul de foc 2022 - Sputnik Moldova, 1920, 20.09.2022
Societate
În Moldova a început exercițiul "Scutul de foc 2022" cu participarea soldaților NATO
Fluxul de știri
0