Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin anunță mișcarea lumii spre multipolaritate

© POOL / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 20.09.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Putin a anunțat transformarea ordinii mondiale și mișcarea lumii spre multipolaritate.
CHIȘINĂU, 20 sept – Sputnik. Acum are loc o transformare ordinii mondiale, lumea se îndreaptă spre multipolaritate, a spus preşedintele rus, Vladimir Putin, scrie RIA Novosti.
Declarația a fost făcută în cadrul ceremoniei de acceptare a scrisorilor de acreditare a noilor ambasadori în Federația Rusă. Ceremonia a avut loc în mod tradițional la Sala Alexandru din Marele Palat al Kremlinului.
„Munca dumneavoastră se desfășoară în condițiile când au loc procese cardinale în transformarea arhitecturii relațiilor internaționale, când are loc activ formarea multipolarității, mai democratic și echitabil sistem de ordine mondială”, a spus președintele Federației Ruse.
„Și faptul că mișcarea către o lume multipolară este principalul vector strategic al politicii mondiale, a fost confirmat și de summit-ul Organizaţiei de Cooperare de la Shanghai”, a adăugat Putin.
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 19.09.2022
Moldova și Rusia
Putin va primi scrisorile de acreditare ale noului ambasador al Moldovei la Moscova
Fluxul de știri
0