Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu – la funeraliile reginei Elisabeta a II-a

© Sputnik / OsmatescoMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 16.09.2022
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va participa în zilele ce urmează la mai multe evenimente internaționale, anunță președinția, inclusiv la funeraliile reginei Elisabeta a II-a.
CHIȘINĂU, 16 sept –Sputnik. Președinția anunță că duminică și luni șeful statului, Maia Sandu, se va afla la Londra, unde va lua parte la funeraliile de stat ale Majestății Sale, regina Elisabeta a II-a, aducându-i un omagiu în numele tuturor cetățenilor Republicii Moldova.
După care, marți și miercuri, Sandu se va afla la New York, la Adunarea Generală a ONU, eveniment anual care pune în discuție subiecte de interes global. În contextul vizitei la ONU, șeful statului va participa la câteva evenimente în domeniul educației și va avea mai multe întâlniri bilaterale.
La revenirea acasă, Maia Sandu va efectua o scurtă vizită de lucru la Berlin, unde se va întâlni cu cancelarul federal Olaf Scholz, cu Svenja Schulze, ministrul pentru Cooperare Economică și Dezvoltare a Germaniei, cu membri ai Bundestagului și cu reprezentanți ai mediului de afaceri din această țară.
Fluxul de știri
0