Instanța a decis: Marina Tauber, plasată în arest la domiciliu

© Sputnik / Rodion ProcaMarina Tauber
Marina Tauber - Sputnik Moldova, 1920, 14.09.2022
Abonare
Se completează
Curtea de Apel Chișinău a decis miercuri că Marina Tauber va rămâne în continuare în arest preventiv, însă nu în penitenciar.
CHIȘINĂU, 4 sept - Sputnik. Curtea de Apel Chișinău a decis în ședința de miercuri schimbarea măsurii preventive pentru Marina Tauber, aceasta fiind plasată în arest la domiciliu. Hotărârea instanței vine în urma examinării cererii avocaților deputatul din partea Partidului ”Șor”.
”După 54 de zile petrecute la pușcărie o să luptăm și mai tare, nu doar pentru mine, ci pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple cu nimeni. Este important ca toată lumea să înțeleagă că noi luptăm pentru binele țării noastre, noi luptăm pentru condiții de trai mai bune și o să facem totul posibilul ca țara noastră să fie bogată, să fie prosperă și puternică”, a declarat Marina Tauber la ieșirea din incinta judecătoriei.
Înainte de începerea ședinței instanței, câteva zeci de simpatizanți ai partidului de opoziție ”Shor” au venit la Curtea de Apel Chișinău pentru a o susține pe deputatul Marina Tauber.
Protestatarii aflați în preajma clădirii Curții de Apel au cerut eliberarea lui Tauber, pe care o consideră deținut politic, și încetarea persecuțiilor împotriva opoziției.
Totodată, cei prezenți și-au exprimat nemulțumirea față de activitatea Guvernului și a președintelui Republicii Moldova.
Protest al opoziției la președinția Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 09.09.2022
Politică
Protest în centrul Capitalei: Oamenii cer demisia conducerii țării - FOTO
Fluxul de știri
0