Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Peste 80 % dintre liderii actuali ai guvernării au fost promovați de SOROS și alte ONG-uri

Peste 80 % dintre liderii actuali ai guvernării au fost promovați de SOROS și alte ONG-uri
Abonare
Bogdan Țîrdea :"Este o situație unică pentru Republica Moldova când cei care conduc au fost și sunt membri fondatori ai unor ONG-uri. Fundația Konrad Adenauer, Soros sunt asociațiile care au cei mai mulți reprezentanți în actuala conducere"
Actuala guvernare a reușit în doar un an să I-a decizii care au devenit adevărate meme-uri pe internet. Lipsa de experiență și de ingeniozitate are o explicație, spun liderii din opoziție. Bogdan Țîrdea a comentat pentru Agenția Sputnik Moldova deciziile criticate de societate
"ONG - urile din Republica Moldova primesc anual peste 100 mln de euro. Doar Soros dă circa 5-6 mln de dolari. Peste 80 din liderii cheie au activat, au fost sau sunt fondatori ai unor ONG-uri. Unii dintre ei - Igor Grosu sau Andrei Spînu"
Potrivit deputatului, la sugestia Occidentului, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a ratificat în 2021 Acordul de la Istanbul iar comunitatea LGBT este promovată intens.
“Doar la indicația occidentului a fost anulată limba rusă ca limbă oficială de comunicare interetnică, au fost anulate buletinele de vot în limba rusă și multe alte decizii care sunt criticate vehement de societate”, a declarat Țîrdea.
Fluxul de știri
0