Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

SFB a contracarat atacuri teroriste în Herson și Crimeea

© Sputnik / Russian Federal Security Service / Accesați arhiva multimediaНашивка на форме сотрудника ФСБ РФ
Нашивка на форме сотрудника ФСБ РФ - Sputnik Moldova, 1920, 12.09.2022
Abonare
Serviciul Federal de Securitate aș Rusiei a anunțat că a prevenit un șir de atacuri teroriste împotriva autorităților din regiunea Herson și a membrilor guvernului Crimeei.
CHIȘINĂU, 12 sept - Sputnik. O serie de atacuri teroriste împotriva autorităților din regiunea Herson și a membrilor guvernului Crimeei au fost prevenite de către Serviciul Federal de Securitate al Rusiei, relatează RIA Novosti, citând un comunicat al departamentului.
„În cadrul acțiunilor de contraspionaj, a fost contracarată încercarea Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) de a comite o serie de acte de sabotaj și terorism împotriva oficialilor administrației militaro-civilă a regiunii Herson din Ucraina și a membrilor guvernului Republicii Crimeea. Agenții de contrainformații ruși au identificat un ofițer SBU care era responsabil de activitatea agenților pe care el i-a recrutat din cercurile naționaliste”, a anunțat FSB.
Potrivit agenției, FSB a primit informații despre operațiunea desfășurată de serviciul special străin, au fost identificați și reținuți făptuitorii și complicii acestora, au fost ridicate mijloacele de comitere a infracțiunilor, au fost stabilite canale de comunicare și modalități de finanțare.
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 10.09.2022
Editoriale
Europenii consideră că Putin i-a învins
Fluxul de știri
0