Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia a evitat căderea bruscă a economiei, a spus Putin

© Sputnik / Mikhail Klimentyev / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 12.09.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Putin a spus că Rusia nu a admis o scădere bruscă a economiei și a stabilizat inflația
CHIȘINĂU, 12 sept - Sputnik. Autoritățile ruse au reușit să prevină o scădere bruscă a economiei și să stabilizeze inflația după impunerea sancțiunilor occidentale, a declarat luni președintele rus Vladimir Putin la o întâlnire pe probleme economice.
În deschiderea ședinței, președintele a spus că Rusia face față cu încredere presiunii externe, iar tactica „blitzkrieg-ului economic”, pe care mizau țările neprietene, nu a funcționat.
„Am implementat cu promptitudine măsuri de protecție eficiente, am lansat mecanisme pentru a sprijini industriile cheie, întreprinderile de bază, precum și întreprinderile mici și mijlocii. Toate acestea au ca scop menținerea locurilor de muncă și a ocupării forței de muncă, oferirea de asistență direcționată cetățenilor noștri, în primul rând, familiilor cu copii, pensionarilor. Ca urmare a implementării acestui set de măsuri, am prevenit o scădere bruscă a economiei și am reușit să stabilizăm rapid inflația”, a spus Putin, fiind citat de RIA Novosti.
Partidul Rusia Unită - Sputnik Moldova, 1920, 12.09.2022
Rusia
Rusia Unită a evaluat rezultatele ultimelor alegeri
Fluxul de știri
0