Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mișcări nocturne de tehnică militară la Cahul și în Capitală – Ministerul Apărării

© Sputnik / Мирослав РотарьArmata Națională - tunuri
Armata Națională - tunuri - Sputnik Moldova, 1920, 12.09.2022
Abonare
Ministerul Apărării al Republicii Moldova a venit cu o precizare după ce mai mulți cetățeni s-au arătat îngrijorați de mișcările unor unități de tehnică militară noaptea trecută la Chișinău și Cahul.
CHIȘINĂU, 12 sept - Sputnik. Departamentul Militar al țării precizează că, în noaptea de duminică spre luni, unele unități de tehnică militară care s-au deplasat pe străzile municipiului Chișinău și Cahul sunt din dotarea Armatei Naționale. Aceasta se deplasa spre centrele de instruire, acolo unde urmează să participe la exercițiul ”Scutul de foc 2022”, care va avea loc în perioada 12-23 septembrie curent.
Potrivit Ministerul Apărării, antrenamentele fac parte din planul de instruire al Armatei Naționale pentru anul curent. Departamentul înseamnă oamenii să nu-și facă griji legat de acest fapt: “Îndemnăm cetățenii să nu se îngrijoreze atunci când observă vehicule militare deplasându-se pe drumurile naționale și să se abțină de la distribuirea imaginilor în spațiul online, ceea ce ar putea genera dezinformări”.
Fluxul de știri
0