Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

„Autosalubritatea” se înnoiește cu autocamioane de mare capacitate pentru deșeuri solide

© Sputnik / Anatolii KiriakSalubrizarea trotuarelor
Salubrizarea trotuarelor - Sputnik Moldova, 1920, 25.08.2022
Abonare
Mai multe autospeciale noi vor fi procurate pentru suplimentarea parcului Întreprinderii municipale „Autosalubritate”.
CHIȘINĂU, 25 aug - Sputnik. Opt autospeciale de mare capacitate pentru transportarea deșeurilor solide din Capitală vor fi procurate de operatorul municipal de salubrizare.
Unitățile de transport vor suplimenta parcul auto al Regia „Autosalubritate" și vor fi utilizate pentru transbordarea deșeurilor solide de la stația de transfer din Capitală către poligonul municipal de deșeuri din satul Țânțăreni, servicii care până în prezent sunt contractate de la companii private.
În acest sens, reprezentanții Întreprinderii municipale Regia „Autosalubritate" au încheiat un contract de achiziționare a opt camioane cu semi-remorci de la Compania GT Group din Georgia, care a fost desemnată câștigătoarea concursului internațional privind achiziționarea camioanelor pentru colectare și transfer a deșeurilor - LOT 3.
Menționăm, săptămâna trecută directorul Igor Gîrlea a mai semnat două contracte pentru achiziționarea a 3000 de containere zincate de tip european cu compania „ELKOPLAST CZ ”, precum și un contract cu compania „Atrikod”, o companie din Serbia, pentru achiziționarea a șase autospeciale cu încărcare laterală.
Achizițiile internaționale au fost desfășurate în cadrul proiectului „Deșeuri Solide Chișinău”, finanțat din sursele bugetului municipal, al BERD, BEI și E5P, fiind efectuate în corespundere cu procedura de achiziție a BERD-ului.
Отопление - Sputnik Moldova, 1920, 24.08.2022
Societate
Veste proastă pentru chișinăueni: Ar putea crește tariful la energia termică
Fluxul de știri
0