Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Zeci de oameni înarmați cu armatură au atacat un administrator autorizat

Zeci de oameni înarmați cu armatură au atacat un administrator autorizat
Abonare
Cristina Doga, avocat: "IGP Ciocana nu a întreprins absolut nimic până acum. Așa ceva nu s-a mai văzut ca un administrator autorizat să fie amenințat și supus agresiunii doar pentru că aplică legea"
Avocata Cristina Doga, care reprezintă interesele administratorului autorizat Guțu Sergiu, bătut în ziua amiaza mare în fața Judecătorii Chișinău, sectorul Botanica, de un grup de circa 60 persoane înarmate, a oferit mai multe detalii pentru Agenția Sputnik Moldova. Avocata consideră că este un caz ieșit din comun când un grup criminal nu ține cont de lege, iar IGP Ciocana nu reacționează nici într-un fel.
"Ca să clarificăm niște lucruri. Din 17 iulie compania Nicanor Construct SRL are un administrator provizoriu - este vorba de Sergiu Guțu. Compania datorează mulți bani către furnizori și stat. Este agresat și urmărit în fiecare zi. Pe străzi au fost lipite imagini denigratorii cu dlui. Ne-am adresat către IGP Ciocana care nu a reacționat nici într-un fel. Astăzi un grup de 60 de persoane înarmate cu armatură l-au atacat pe Sergiu Guțu. Maria Olaru este una dintre organizatoare și are legătură directă cu proprietarul companiei Nicanor Construct. Noroc, de intervenția unor polițiști aflați în regiune. Cazul continuă", a spus Cristina Doga.
Cazul a intrat în atenția publicului după ce pe internet au apărut imagini cu un grup violent de oameni care ataca o persoană chiar în fața Judecătorii Chișinău, sectorul Botanica.
Fluxul de știri
0