Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia păstrează canalele de comunicare diplomatică cu SUA – Reabkov

© Sputnik / Alexander Natruskin / BRICS Photohost / Accesați arhiva multimediaФорум руководителей ведущих СМИ государств-участников БРИКС "Пути создания общего информационного пространства БРИКС"
Форум руководителей ведущих СМИ государств-участников БРИКС Пути создания общего информационного пространства БРИКС - Sputnik Moldova, 1920, 23.08.2022
Abonare
Viceministrul rus de Externe Reabkov a declarat că Rusia pledează pentru menținerea dialogului cu Statele Unite, păstrează canale de comunicare diplomatică cu acestea.
CHIȘINĂU, 23 aug - Sputnik. Rusia menține dialogul cu Statele Unite și menține canale de comunicare diplomatică cu acestea, a declarat ministrul adjunct de Externe de la Moscova, Serghei Reabkov, într-un interviu pentru RT Arabic.
"Dialogul (cu Statele Unite) nu s-a oprit niciodată, îl desfășurăm în mod continuu. Ne angajăm să facem contacte la nivelul ambasadelor noastre și, desigur, prin contacte telefonice", a spus Reabkov.
Cu toate acestea, potrivit ministrului adjunct de Externe al Federației Ruse, „rolul diplomației, din păcate, nu este la nivelul potrivit acum”.
"Aceste circumstanțe în care ne aflăm acum și dinamica Washingtonului, dorința sa de a pedepsi Rusia va eșua și nu va schimba nimic. Luptăm mereu pentru o lume mai dreaptă", a adăugat diplomatul rus.
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 22.08.2022
Rusia
Putin, de Ziua Drapelului: Rusia va promova politica ce corespunde intereselor sale
Fluxul de știri
0