Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Fiica lui Aleksandr Dughin a fost ucisă de explozia mașinii în care se deplasa

© Sputnik / Константин Чалабов / Accesați arhiva multimediaExplozie
Explozie - Sputnik Moldova, 1920, 21.08.2022
Abonare
În această noapte, în apropiere de Moscova, a explodat mașina în care se afla fiica filosofului rus Aleksandr Dughin.
BUCUREȘTI, 21 aug – Sputnik. În această noapte, în apropiere de Moscova, a explodat o maşină în care se afla Daria Dughina, fiica filosofului rus, Aleksandr Dughin.
Mașina a ars complet. Informaţii oficiale despre tragedie au apărut azi dimineața. Autoritățile au confirmat faptul exploziei și moartea fetei care se afla la volan, Daria Dughina.
Apropiații celor doi au menționat că în maşină trebuia să se afle şi tatăl Dariei, Aleksandr Dughin. El, însă, ar fi urcat în alt mijloc de transport.
Un cunoscut al Dariei Dughina, Andrei Krasnov, a relatat pentru RT că maşina la volanul căreia se afla Daria, Toyota Land Cruiser Prado, a explodat în timpul deplasării şi a luat imediat foc, după care, în plină viteză, a fost aruncată în partea opusă a carosabilului.
Maşina la volanul căreia se afla Daria în momentul exploziei îi aparţine tatălui ei, filosofului Aleksandr Dughin. Ea avea altă maşină. În această seară, însă, urcase la volanul maşinii tatălui său pentru că el a mers cu alt mijloc de transport.
Daria se întorcea de la un eveniment cultural dedicat valorilor tradiționale și familiei, la care participase şi Aleksandr Dughin în calitate de spicher.
Fluxul de știri
0