Moldova și Rusia
Sputnik Moldova vă prezintă informații și analize despre dezvoltarea relațiilor bilaterale pe agenda autorităților din Rusia și Moldova

Grup de lucru între experții ANSA și Rosselhoznadzor

© Photo : Ministerul Agriculturii și Industriei AlimentareМинистр сельского хозяйства Владимир Боля встретился с послом России Олегом Васнецовым
Министр сельского хозяйства Владимир Боля встретился с послом России Олегом Васнецовым - Sputnik Moldova, 1920, 18.08.2022
Abonare
Ministrul Agriculturii a anunțat că după întrevedere sa cu ambasadorul rus la Chișinău s-a decis crearea unui grup de lucru care va examina chestiunea restricțiilor la importul de produse vegetale din Moldova în Federația Rusă.
CHIȘINĂU, 18 aug - Sputnik. Ministrul Agriculturii al Republicii Moldova, Vladimir Bolea, a declarat că, după o întrevedere cu ambasadorul Rusiei la Chișinău, Oleg Vasnețov, la care s-au discutat despre restricțiile la importul de produse vegetale din mai multe regiuni ale țării noastre în Federația Rusă, s-a decis crearea unui grup de lucru la nivel de experți.
Din partea Republicii Moldova, din grup va face parte Agenţia Naţională pentru Securitate Alimentară (ANSA), iar din partea Federaţiei Ruse - Rosselhoznadzor.
"Ei comunică și în cele din urmă ar trebui să ajungă la un numitor comun și ar trebui să ne anunțe despre progresele și rezultatele investigațiilor. Sperăm că până la sfârșitul săptămânii viitoare toate acestea vor fi realizate", a spus Bolea.
Potrivit oficialului, miercuri, Agenția Națională pentru Securitate Alimentară a trimis scrisori către Rosselhoznadzor și Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova.
"Ele (scrisori - n. red.) au fost primite de partea rusă. Aşteptăm un răspuns din partea rusă", a declarat ministrul.
Fluxul de știri
0