Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Conducerea Ministerului rus al Apărării a vizitat expoziția aviatică la ”Armia-2022”

© SputnikCamion militar fără pilot al companiei ruse Ural, la forumul Armia-2022
Camion militar fără pilot al companiei ruse Ural, la forumul Armia-2022 - Sputnik Moldova, 1920, 18.08.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Conducerea Ministerului Apărării al Federației Ruse a vizitat expoziția te tehnică aviatică la Forumul ”Armia-2022”.
CHIȘINĂU, 18 aug – Sputnik. Miniștrii adjuncți ai Apărării ai Federației Ruse au vizitat expoziția celei mai noi tehnici aviatice pe aerodromul Kubinka, în cadrul Forumului internațional militar-tehnic ”Armia-2022”, informează RIA Novosti.
„Conducerea Ministerului Apărării al Federației Ruse a discutat cu șefii întreprinderilor dezvoltările de perspectivă în domeniul tehnicii aviatice, inclusiv a celei fără pilot. De asemenea, în timpul lucrărilor, au fost discutate elaborările promițătoare în domeniul construcției de motoare aviatice și utilizarea acestora”, le-a comunicat joi jurnaliștilor Ministerul Apărării.
Întreprinderile complexului militar-industrial au prezentat pe aerodromul Kubinka cel mai nou avion ușor MS-21, elicopterele Ka-52K, Mi-28NM, Mi-26T2V, Ka-226T, precum și motoare și avionică de perspectivă pentru aviație.
La expoziția au fost prezentate de asemenea aparate de zbor moderne fără pilot, inclusiv BAS-200, dronele ”Altius”, Forpost-R” și ”Orion”.
În cadrul programului de zbor au fost prezentate drona de stingere a incendiilor și drona de transport ”Bars”. În afară de aceasta, echipajele avioanelor Tu-160, Tu-22m3, Tu-95MS și grupul de pilotaj ”Striji” pe avioane MiG-29 au demonstrat în aer capacitățile de zbor și tehnice ale tehnicii aviatice.
Forumul militar-tehnic internațional „Armia-2022” se desfășoară în perioada 15-21 august. În cadrul lui sunt planificate aproximativ 300 de evenimente, care au loc în Parcul ”Patriot”, pe poligonul ”Alabino”, aerodromul ”Kubinka”, precum și în toate districtele militare și la Flota de Nord - în total, în peste 30 de regiuni ale Rusiei. La forum participă delegații militare din 72 de țări. RIA Novosti este agenția de presă oficială a forumului.
Sputnik este partenerul informațional internațional al Forumului ”Armia-2022”.
Ударный вертолет Ми-28Н Ночной охотник во время открытия форума Армия-2022 в Кубинке - Sputnik Moldova, 1920, 15.08.2022
Galerie foto
Deschiderea forumului „Armata-2022” și a jocurilor internaționale militare
Fluxul de știri
0