Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peste 700 de delegați vor participa la Conferința de securitate din Moscova

© Russian Defence Ministry / Accesați arhiva multimediaimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 12.08.2022
Abonare
Peste 700 de reprezentanți din peste 70 de țări vor participa la Conferința din Moscova despre securitatea internațională, a declarat Ministrul adjunct al Apărării din Rusia, Alexandr Fomin.
BUCUREŞTI, 11 aug – Sputnik, Doina Crainic. Ministrul adjunct al Apărării din Rusia, Alexander Fomin, a anunţat că peste 700 de reprezentanți din peste 70 de țări vor participa la cea de-a X-a ediţie a Conferinței din Moscova despre securitatea internațională.
„În cadrul conferinței vor participa peste 700 de delegați din peste 70 de țări. Doresc să subliniez că experții vor reprezenta toate regiunile lumii fără excepție”, a declarat Fomin la o conferință de presă.
Ministrul adjunct a specificat că la conferință au fost invitați reprezentanți din 109 țări, inclusiv miniştrii Apărării din 89 de state, șefii a opt organizații internaționale și 220 de experți militari atât ruși, cât și străini.
Numărul de reprezentanți care participă la Conferința de securitate din Moscova a crescut de când a avut loc prima dată în 2012, depăşind, în 2019, 1.000 de delegați din 111 țări.
Cea de-a X-a ediţie a Conferinței de la Moscova privind securitatea internațională va avea loc pe 16 august.
Беспилотный летательный аппарат с большой продолжительностью полета Сириус  - Sputnik Moldova, 1920, 11.08.2022
Editoriale
Drona rusească ”Sirius” este gata de zbor
Fluxul de știri
0