Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Numărul victimelor exploziilor din Novofedorovka a ajuns la 13

© Sputnik / Maks Vetrov / Accesați arhiva multimediaNumărul victimelor (răniți și morți) exploziilor de pe aeroportul din Novofedorovka a crescut până la 13
Numărul victimelor (răniți și morți) exploziilor de pe aeroportul din Novofedorovka a crescut până la 13 - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2022
Abonare
Ministerul Sănătății din Crimeea anunță că numărul victimelor (răniți și morți) exploziilor de pe aeroportul din Novofedorovka a crescut până la 13.
CHIȘINĂU, 10 aug - Sputnik. Numărul persoanelor rănite în exploziile de pe aeroportul din Novofedorovka din Crimeea a crescut la 13 persoane, a informat Ministerul Regional al Sănătății.
„La ora 8:30 <...>, în urma unui incident în așezarea de tip urban Novofedorovka, districtul Saki, 13 persoane au fost rănite și o persoană a murit”, a declarat serviciul de presă al Ministerului, care este citat de RIA Novosti.
Așadar, o persoană a fost internată în spitalul regional Saki, alți zece pacienți cu răni ușoare, inclusiv doi minori, au primit îngrijiri medicale în regim ambulatoriu.
Încă două persoane care au avut de suferit au mers la Spitalul Nr. 6 din Simferopol, după ce li s-a acordat asistență, li s-a permis să plece acasă.
Cu o zi înainte, muniția a fost detonată pe aerodromul militar din Novofedorovka din motive care nu au fost încă stabilite. Ministerul Apărării a remarcat că varianta unui atac armat este exclusă.
30 de persoane au fost evacuate din casele adiacente aerodromului, au fost instalate în pensiuni și hoteluri.
Fluxul de știri
0