Analize și opinii
Pe site-ul Sputnik Moldova găsiți întotdeauna comentarii ale experților cu privire la evenimentele politice de actualitate, precum și analize ale fenomenelor sociale și economice care se produc în țară.

Fără precedent în Moldova – ce i-au făcut guvernanții mamei fostului președinte

© Sputnik / Rodion ProcaЭкс-президента Молдовы Игоря Додона вывели в сопровождении сотрудников правоохранительных органов
Экс-президента Молдовы Игоря Додона вывели в сопровождении сотрудников правоохранительных органов - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2022
Abonare
Huiduirea mamei lui Igor Dodon, un gest murdar, fără precedent în Moldova, care trădează cinismul, ipocrizia, nimicnicia și ticăloșenia actualilor guvernanți în frunte cu președintele Maia Sandu.
Mama fostului președinte Igor Dodon, Galina Dodon, a fost citată astăzi la Procuratura Anticorupție pentru a i se aduce la cunoștință rezultatul expertizei privind munițiile depistate la domiciliul ei din satul Sadova în timpul perchezițiilor din 13 iulie. Și acolo, la procuratură, a fost huiduită și umilită în ultimul hal.
Galina Dodon a fost târâtă la procuratură pentru că procurorii au găsit la Sadova niște cartușe de vânătoare, care, evident!, nu erau ale ei, ci ale fiului ei Igor Dodon, vânător cu acte în regulă. Mai mult ca sigur că procurorii știau asta, dar oricum au organizat acest spectacol grețos. Și nu doar că au târât-o la procuratură, ci au și lăsat, dacă nu o fi aranjat chiar procurorii sau alți slugoi ai actualei guvernări ca niște netoți să-și bată joc în public de ea. Dacă au citat-o la procuratură, odată ajunsă în incinta procuraturii, Galina Dodon se afla în custodia acestei instituții de stat, respectiv procurorii aveau obligația să nu admită ca mama unui fost șef de stat, care deja are și o vârstă, să fie tratată ca o haimana.
M-am abținut să nă pronunț în această chestiune atunci când mama lui Igor Dodon i-a fost adusă învinuirea de complicitate la îmbogățire ilicită, pentru că nu cunosc detaliile acestui dosar. Deși, să fim sinceri, este greu să ne închipuim cum mama fostului președinte participă ca complice la mașinații de îmbogățire ilicită! Să fim serioși. Dar astăzi, când iată s-a desfășurat al doilea epizod al farsei: Galina Dodon terorista, cu muniții depistate la domiciliu, astăzi este mai mult decât clar că respectivul dosar este unul cusut cu ață albă. Este clar că guvernanții, care iată că nu pot oferi poporului pâine, îi oferă doar spectacol. Și încă unul atât de grețos.
Cred că pe viitor vor urma gesturi mult mai grave și la fel de insalubre. Deși ce poate fi mai grav decât să-ți bați joc de mama unui fost șef de stat pentru a te răzbuna pe acesta?!
Fluxul de știri
0