Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Oleg Serebrian a convocat coordonatorii grupurilor de lucru sectoriale

© Photo : Telegram / Oleg SerebrianOleg Serebrian, imagine din arhivă
Oleg Serebrian, imagine din arhivă - Sputnik Moldova, 1920, 09.08.2022
Abonare
Vicepremierul pentru reintegrare, Oleg Serebrian, a convocat luni coordonatorii grupurilor de lucru sectoriale din partea Chișinăului.
CHIȘINĂU, 9 aug – Sputnik. Viceprim-ministrul pentru reintegrare, Oleg Serebrian, a convocat în ședință luni coordonatorii din partea Chișinăului în grupurile de lucru sectoriale, ne informează serviciul de presă al Biroului pentru reintegrare.
La ședința convocată de Serebrian „au fost abordate temele actuale de pe agenda negocierilor, abordările autorităților pe marginea acestora, propuneri și opțiuni viabile de rezolvare a acestora în interesele cetățenilor de pe ambele maluri ale Nistrului”, ne informează sursa citată.
Un alt citat din același comunicat este formulat astfel: „De asemenea, s-a solicitat intervenirea cu inițiative pertinente și permanente în vederea manifestării proactive a Chișinăului în negocieri, identificarea soluțiilor tehnice și funcționale la cele mai stringente probleme, precum și promovarea priorităților politicii guvernamentale de reintegrare a țării”.
Sursa mai scrie că „a fost reiterată necesitatea coordonării constante a tuturor măsurilor planificate, antrenarea în ședințele comune ale experților de pe ambele maluri a funcționarilor cu experiență și abilități relevante, precum și determinarea unui calendar estimativ de convocare a reuniunilor grupurilor de lucru sectoriale”.
Oleg Serebrian - Sputnik Moldova, 1920, 08.08.2022
Republica Moldova
Serebrian: Negocierile în procesul de reglementarea transnistreană au o dinamică continuă
Fluxul de știri
0