Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

"Greșelile făcute de PAS - trecem la tizic. Oamenii nu mai pot plăti creditele"

"Greșelile făcute de PAS - trecem la tizic. Oamenii nu mai pot plăti creditele"
Abonare
Dumitru Roibu, activist civic : "Lipsa unui dialog cu Federația Rusă duce la regres economic. Situația social-economică este alarmantă din cauza inflației. Peste 30% din populație s-a îndatorat la bancă".
Președintele AO Urmașii lui Ștefan, Dumitru Roibu, într-un interviu acordat Agenției Sputnik Moldova, a comentat anunțul BNM de astăzi cu privire la inflația alarmantă de peste 30% care va fi înregistrată în toamna acestui an. Guvernului Gavriliță, potrivit activistului, demonstrează incompetență și aroganță în relațiile cu Federația Rusă, care va duce la probleme economice grave.
"Guvernarea se autoexclude de la un dialog cu Federația Rusă. Este o ignoranță care ne costă. Nu există o comunicare și un echilibru în politică externă. Peste 30% din populație numai poate achita creditele, iar economia suferă enorm în lipsa unor surse energetice la preț rezonabil".
Dumitru Roibu a menționat o serie de insuccese a actualei guvernări făcute în doar un an.
"Deputații PAS sunt rupți de realitate. Ei spun că GAZPROM nu este un partener de încredere. Atunci cine? Andrei Spânu? Nu vreau să îmi imaginez ce va fi la iarnă. Lumea civilizată este aproape să exploreze Marte, iar noi trecem la tizic. Vrem alegeri anticipate", a declarat Roibu.
Fluxul de știri
0