Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Duma Rusiei ar putea simplifica acordarea cetățeniei locuitorilor din statele baltice

© Sputnik / Ramil Sitdikov / Accesați arhiva multimediaȘedința Dumei de Stat a Rusiei, imagine din arhivă
Ședința Dumei de Stat a Rusiei, imagine din arhivă - Sputnik Moldova, 1920, 08.08.2022
Abonare
Volodin: de Duma de Stat o să discute în toamnă problema acordării cetățeniei prin procedură simplificată pentru conaționalii din statele baltice.
CHIȘINĂU, 8 aug – Sputnik. În toamna acestui an Duma de Stat a Rusiei va examina problema simplificării regimului de vize și acordarea cetățeniei pentru conaționalii din țările baltice, inclusiv persoanelor fără cetățenie, a spicherul legislativului rus, Veaceslav Volodin.
Potrivit politicianului, subiectul este unul foarte important. În opinia lui, inițiativa urmează a fi dezbătută inclusiv la comisiile pentru afacerile CSI, integrare eurasiatică și relațiile cu conaționalii.
Anterior, Andrey Starikov, redactor-șef la Baltnews, la emisiunea Duma TV, i s-a adresat președintelui Dumei de Stat cu o solicitare de ajutor în luarea unei decizii de simplificare a dobândirii cetățeniei ruse pentru conaționalii din statele baltice.
Soldați NATO - Sputnik Moldova, 1920, 01.06.2022
Editoriale
După Ucraina, NATO va arunca statele Baltice în cuptor
Fluxul de știri
0