Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

O dronă ucraineană a lovit un punct de control al frontierei rusești

© AP Photoimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 26.07.2022
Abonare
O dronă ucraineană a lovit un punct de control al frontierei rusești în regiunea Brânsk din Rusia, potrivit guvernatorului local, care a spus că patru persoane au fost rănite.
BUCUREŞTI, 26 iul – Sputnik. O dronă ucraineană a aruncat marți un dispozitiv exploziv asupra unui punct de control de frontieră din regiunea Breansk din Rusia, rănind patru persoane, potrivit guvernatorului local, Aleksandr Bogomaz.
Oamenii răniţi au fost internați în spital cu răni ușoare și moderate, a spus Bogomaz, potrivit RT.
Punctul de control din Troebortnoie a fost lovit de o dronă quadcopter UAV, a scris guvernatorul pe pagina sa de Telegram.
Același punct de control a mai fost vizat, în aprilie și mai, de atacuri cu mortiere de către forțele ucrainene.
La sfârșitul lunii iunie, două drone kamikaze ucrainene s-au izbit de o rafinărie de petrol din regiunea Rostov din sudul Rusiei, avariand instalația și provocând un incendiu de proporţii.
De la începutul ofensivei militare a Moscovei în Ucraina, forțele Kievului au lansat numeroase lovituri asupra așezărilor și punctelor de control de la frontieră din regiunile rusești Brânsk și Belgorod.
Atacurile, care au implicat în principal drone și moriere, au lovit atât infrastructura, cât și zone rezidențiale, cauzând distrugeri, răniri, precum şi morți în rândul civililor.
Militar ucrainean pe poligonul din Kiev, Ucraina  - Sputnik Moldova, 1920, 25.07.2022
Rusia
Spionajul ucrainean i-a dezvăluit Rusiei amplasarea propriilor sisteme antiaeriene
Fluxul de știri
0