Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Reacția Partidului „ȘOR”, după perchezițiile din această dimineață

© Sputnik / Miroslav RotariPartidul Șor
Partidul Șor - Sputnik Moldova, 1920, 21.07.2022
Abonare
Partidului „ȘOR” a venit cu o reacție după ce în această dimineață procurorii anticorupție în comun cu ofițerii CNA au descins cu percheziții în mai multe locații în cadrul unui dosar penal pornit pe faptul finanțării ilegale a partidului.
CHIȘINĂU, 21 iul - Sputnik. Reprezentanții Partidului Șor afirmă că guvernarea PAS a pornit un nou episod de răfuială politică cu aceștia. Reacția vine după ce în această dimineață procurorii anticorupție în comun cu ofițerii Centrului Național Anticorupție au descins cu percheziții în mai multe locații în cadrul unui dosar penal pornit pe faptul finanțării ilegale a Partidului politic „Şor”.
"Guvernarea PAS a început un nou episod de răfuială politică cu Partidul „ȘOR”. Așa cum a anunțat liderul formațiunii, Ilan Șor, astăzi procurorii și ofițerii CNA au descins la sediile partidului din Chișinău și din țară și sunt gata să ne pună în cârcă noi acuzații nefondate și aberante", se arată într-un comunicat emis de Partidul Șor.
Potrivit partidului Șor, ceea ce se întâmplă astăzi "este un abuz, o încercare de a ne reduce la tăcere, de a renunța la proteste și de a ne face să cedăm presiunilor lor".
"Ei caută să scape de noi, pentru că noi suntem oponenții lor politici direcți. Tot ce vedeți azi este o banală răfuială politică. Nimic nou. Aceleași strategii, aceleași mârșăvenii - exact cum ne-a obișnuit PAS de când a venit la guvernare. La comanda PAS și a Maiei Sandu, procurorii caută, probabil, acul în carul cu fân, iar pentru că nu vor găsi nimic, vor scoate „acele galbene ale represiunilor” din dotarea Procuraturii, SIS și CNA și vor încerca să coase noi dosare penale", mai scrie Partidul Șor.
Totodată, reprezentanții Partidului Șor susțin că ei nu va renunța la luptă și nu vom tăcea.
"Propunerea voastră de înceta protestele și de renunța să vă criticăm o respingem încă o dată. Nu ne e frică de voi și vă vom învinge", anunță Partidului Șor.
Ilan Șor - Sputnik Moldova, 1920, 21.07.2022
Politică
Percheziții în cadrul unui dosar pe faptul finanțării ilegale a Partidului „Șor”
Fluxul de știri
0